Πέρασαν ευκολα στους “8” Ίντερ, Νάπολι και Λάτσιο

Για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ιτάλιας, η Ίντερ επικράτησε 4-1 της Κάλιαρι και πήρε άνετη πρόκριση στους 8, ενώ εύκολες προκρίσεις πήραν επίσης η Νάπολι, που νίκησε 2-0 την Περούτζια και η Λάτσιο που κέρδισε  4-0 την Κρεμονέζε.

Ίντερ-Κάλιαρι 4-1

Η Ίντερ πέτυχε με το καλημέρα γκολ με τον Λουκάκου και στο 22΄ο Βαλέρο έκανε το 2-0 και κλείδωσε την πρόκριση για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ και πήραν μια άνετη νίκη, ενώ είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Ολίβα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Λουκάκου κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή, πήρε την μπάλα και νίκησε τον Όλσεν για το 1-0.

Στο 12΄ο Λουκάκου σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαλέρο υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και με ένα παράξενο τρόπο σκόραρε για το 2-0.

H Ίντερ συνέχιζε να κυριαρχεί στο παιχνίδι και στο 49΄ο Λουκάκου που είχε πολλά κέφια στον αγώνα, έπιασε μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπαρέλα, μια ωραία κεφαλιά και έκανε το 3-0.

Ο Τσέρι στο 74΄ έκανε μιαεξαιρετική ενέργεια, την κατάλληλη στιγμή έδω στον Ολίβα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-1.

Στο 81΄ο Μπιράγκι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρανόκια κατάφερε να σηκωθεί ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-1.

 Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γκοντίν, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Λαζάρο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς(69΄Σένσι), Βαλέρο, Ντιμάρκο(78΄Μπιράγκι), Σάντσες(69΄Εσποζίτο), Λουκάκου

Κάλιαρι: Όλσεν, Πισακάνε, Φαράγκο, Βαλουκίεβιτς, Λυκογιάννης, Νάντες(80΄Μπίρσα), Ολίβα, Ιονίτα(80΄Πέντρο), Ναιγκολάν, Κάστρο(46΄Ρογκ), Τσέρι

Νάπολι – Περούτζια 2-0

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, οι «παρτενοπέι» εκμεταλλεύτηκαν τα πέναλτι που κέρδισαν με τον Λορέντσο Ινσίνιε στο 26′ και στο 38′, η Περούτζια έχασε το δικό της και εκεί κρίθηκαν όλα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι γηπεδούχοι πήραν μια εύκολη πρόκριση.

Ο Λοζάνο στο 14′ βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή, έκανε ένα χαμηλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία, όμως ο Φουλιγκνάτι πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση

Η Νάπολι στο 25΄κέρδισε πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Ινσίνιε εκτέλεσε το πέναλτι, έστειλε την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία και έκανε το 1-0.

Στο 38′ και μετά από την Χρήση του VAR ο διαιτητής υπέδειξε και δεύτερο πέναλτι για την Νάπολι. Ο Ινσίνιε ανέλαβε και αυτή την εκτέλεση, αυτή τη φορά έστειλε στην μπάλα στα δεξιά και έκανε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά της Περούτζια να κερδίσει πέναλτι. Στο45+4′ το VAR και πάλι ειδοποίησε τον διαιτητή ότι υπήρξε χέρι μέσα στην περιοχή και μετά από την χρήση του, υπέδειξε το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Ο Λεμέλο έστειλε τη μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Οσπίνα, ο οποίος σταμάτησε εύκολα την προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν φάσεις παρά μόνο στο 71΄με τον Ντιέγκο Φαλτσινέλι,να κάνει μια κεφαλιά προς την εστία κοντά από το σημείο του πέναλτι, αλλά η προσπάθεια του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Νάπολι:  Οσπίνα, Χισάι, Μανωλάς, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ζιελίνσκι(84΄Λουρέιρο), Πένια(65΄Ντέμε), Ελμάς, Λοσάνο(75΄Καγιεχόν), Ινσίνιε, Γιορέντε

Περούτζια:  Φουλιγκνάτι, Ρόσι, Σκάμπρι, Γκιόμπερ, Φαλάσκο, Νζίτα, Φαλτσεράνο, Κάραρο(71΄Κονατέ), Μπιοναούτο(55΄Ντράγκομιρ), Λεμέλο(62΄Μελκιόρι), Φαλτσινέλι

Λάτσιο- Κρεμονέζε 4-0

Εύκολο απόγευμα για την Λάτσιο που επικράτησε με 4-0 της Κρεμονέζε και πήρε την πρόκριση στους 8  της διοργάνωσης.

Ο Πατρίτισο Καραμπόν άνοιξε στο 10΄το σκορ, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε σε αυτόν και εκείνος δεν είχε πρόβλημα για να ανοίξει το σκορ και να βάλει μπροστά την Λάτσιο με 1-0.

Ο Χόνι έβγαλε μια μια τέλεια σέντρα μέσα στην περιοχή στον Μάρκο Παρόλο και εκείνος στο 26′, με ένα σουτ χαμηλά στην δεξιά γωνία, έκανε το 2-0.

Ο Καράτσολο έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Λορέντζο ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Αγκάτσι για το 3-0.

Στο 89΄ ο Xόνι έκανε μια υπέροχη σέντρα στην περιοχή, ο Μπάστος βρέθηκε κοντά στο σημείο του πέναλτι και με μια δυνατή κεφαλιά στην αριστερή γωνία νίκησε Ραβαγκλία για το τελικό 4-0.

Λάτσιο:  Προτό, Μπάστος, Λουίζ Φελίπε(60΄Αντρέ Άντερσον), Ατσέρμπι, Καραμπόν, Παρόλο, Κατάλντι(60΄Ντζαβάν Άντερσον), Μπερίσα, Χόνι, Ιμόμπιλε(73΄Μιναλά), Αντεκάνιε

Κρεμονέζε: Αγκάτσι(30΄Ραβαγκλία), Καράτσολο, Μπιανκέτι,Τερανόβα , Ζορτέα(54΄Μπουλτάμ), Αρίνι(71΄Βαλτσάνια), Γκασταγκνέτι, Ντελί, Ρετζέντι, Τσοφάνι, Παλόμπι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ