Παπαθεοδώρου: “Ισως ήρθαμε μόνο για… περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ”

Οι παίκτες της ΑΕΚ πίστεψαν πως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, είναι καλύτεροι, από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, έπειτα από την ηττα στο ΟΑΚΑ από την Μπαντίρμα.

Επιπλέον τόνισε πως υπάρχει κακή νοοτροπία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς της Βασίλισσας στην συνέντευξη τύπου:

“Συγχαρητήρια στη Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό, είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για… περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Για αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το παιχνίδι».

Όσον αφορά στις περιστροφές της ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας, είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά, η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν τρία παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*