Άλμα πρόκρισης για τον Προμηθέα

Προμηθέας έτοιμος για τους «16» του Champions League! Η ομάδα του Μάκη Γιατρά αντιμετώπισε την Μπαϊρόιτ και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, που την φέρνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ραούλ Κόρνερ δεν έχασαν το προβάδισμα. Αυτό, βέβαια, το χρωστάνε στην τετράδα Μπράουν, Έλις, Γκίκα και Κασελάκη, που οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους σε μια πολύ σημαντική επικράτηση.

Με τη νίκη αυτή οι Προμηθείς ανέβηκαν στο 7-3 και «στρογγυλοκάθισαν» στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους, την ίδια στιγμή που οι Γερμανοί υποχώρησαν στο 4-6 με το πέρας των 10 αγωνιστικών της φάσης των ομίλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ