Αγωνιστικό restart με Παντελίδη θέλει ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Άρη στο Περιστέρι (19.30), για την 13η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1, όπου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να πετύχει την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της και με τους τρεις βαθμούς να πλησιάσει την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ (9ος, 16π).

Οι Περιστεριώτες θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Σάββα Παντελίδη και θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν! Με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι, η ομάδα επιθυμεί να κάνει την αντεπίθεσή της και να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο νέος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τους Μάντσον και Ουγκράι, οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νάτσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγερι, Καχίλα, Βέλλιος, Ρισβάνης, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα και Ουγκράι.

Διαιτητής του αγώνα ο Διαμαντόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ