Απτόητη η Μπάγερν, σεισμός πολλών “Ρίχτερ” στην Φρανκφούρτη

Με τρεις αναμετρήσεις έπεσε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα.

Το μεσημέρι η Χόφενχαϊμ υποδέχτηκε την Χέρτα Βερολίνου όπου και πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία ευκαιριών, σημειώνοντας συνολικά 29 τελικές προσπάθειες! Ο Αμίρι στο 29′ και ο Νέλσον στο 76′ ήταν αυτοί που κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το καθήκον της έκανε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 1-4. Πολλοί περίμεναν λόγω της προχθεσινής αψιμαχίας μεταξύ Λεβαντόφσκι και Κομάν όπου έπεσαν κάποιες γροθιές, πως αυτό θα επηρέαζε αρνητικά το κλίμα στην ομάδα του Μονάχου, πράγμα πολύ δεν φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Κομάν σημείωσεαπό το πρώτο ημίχρονο τα δύο τέρματα της ομάδας του(15′, 41′). Ο Γκνάρμπι(55′) στην επανάληψη διεύρυνε τον δείκτη του σκορ ενώ οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν χάρης σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουντεμπάκιο(89′). Το τελικό 1-4 σημείωσε ο Γκορέτζκα στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης(90’+1).

Τα στραβοπατήματα συνεχίζει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου αυτή την φορά υποτάχτηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της Άουγκσμπουργκ του Κωνσταντίνου Σταφυλλίδη(όπου αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση) με 1-3.

Αν και άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Πατσιέντσα στο 14′ η Άουγκσμπουργκ βρήκε την λύση μέχρι το ημίχρονο χάρις σε δύο προσωπικά τέρματα του Ρίκτερ(31′, 45’+4). Το τελικό 1-3 έγραψε ο Γκρέγκοριτς στο 84′ ενώ η ομάδα της Άιντραχτ είχε μείνει από νωρίς με δέκα παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Γκέλσον Φερνάντες(47′).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ