Απώλεια από την κορυφή της Premier League για την Τότεναμ

Η 20η αγωνιστική της Premier League ήταν και η τελευταία για το 2018. Πέρα από αυτό φαίνεται να είναι και καθοριστική καθώς έκρυβε εκπλήξεις. Η Τότεναμ έχασε έδαφος από την κορυφή καθώς ηττήθηκε από την Γουλβς χωρίς καλή αγωνιστική εικόνα. Ακόμα μία έκπληξη ήταν η ήττα της Έβερτον από την Μπράιτον. Οι υπόλοιποι τρεις κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η πρώτη ημέρα της 20ης αγωνιστικής στην Premier League κλείνει σήμερα με το ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ στις 19:30.

Η Τότεναμ δεν έδειξε την αξία της και έχασε εντός έδρας με 1-3 από την Γουλβς. Μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Kane στο 22′. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η Γουλβς πίεσε για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε με τον Boly στο 72′. Η Γουλβς συνέχισε και πήρε προβάδισμα στο 84′ με τον Jimenez. Το παρθενικό γκολ του Helder Costa στην Premier League στο 87′ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Η Φούλαμ υποδέχτηκε την Χάντερσφιλντ και την κέρδισε με 1-0. Το χαμένο πέναλτι στο 81΄από τον Kamara τελικά δεν πτόησε τους γηπεδούχους. Απόδειξη αυτού το γκολ του Mitrovic στο 90+1′.

Νίκη στις καθυστερήσεις πήρε και η Κάρντιφ μέσα στην έδρα της Λέστερ με 0-1. Αρχικά η Λέστερ έχασε πέναλτι με τον Maddison στο 75′. Όμως ο Camarasa στο 90+2′ βρήκε δίχτυα και έδωσε την νίκη στην Κάρντιφ.

Έκπληξη έκανε και Μπράιτον καθώς επικράτησε εντός έδρας της Έβερτον με 1-0. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Locadia στο 59′.

Γουότφορντ και Νιουκάστλ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Rondon άνοιξε το σκορ για την Nιουκάστλ στο 29′. Όμως στο 82′ ο Doucoure σκόραρε και έδωσε τον βαθμό στην Γουότφορντ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ