Αστέρας Τρίπολης Λάρισα σημειώσατε “Χ”

Στην Τρίπολη ο Αστέρας αν και καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια  της αναμέτρησης από την Λάρισα ήρθε ισόπαλος 1-1 σε αυτό το ντέρμπι μεταξύ των επαρχιακών ομάδων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με έντονο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως θέλουν να παίξουν ανοιχτό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καπίγια έβγαλε μία υπέροχη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Μπαράλες με όμορφη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Κρίστινσον για το 1-0!

Στο 34′ ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα, Ντάνι Σουάρεθ, αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού του με την θέση του να παίρνει ο Βαλιέντε στο κέντρο της άμυνας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους(45’+2) ο Τζοβάρας καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λάρισας θεωρώντας πως ο Λουίς Φερνάντες τράβηξε τον Μιλοσάβλιεβιτς από την φανέλα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού συμβουλεύτηκε ο ίδιος το VAR ανακάλεσε την απόφαση του.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε και πάλι δυνατά στην αναμέτρηση με την μπάλα όμως να τον τιμωρεί μιας και ο Μπαράλες έχασε τεράστια ευκαιρία από την μικρή περιοχή δίνοντας την ευκαιρία στην Λάρισα να σκοράρει στην κόντρα επίθεση.

Ο Νούνιτς έκανε ωραίο γύρισμα στον Γκμπαγιάρε με τον δεύτερο να εκμεταλλεύεται την κακή τοποθέτηση του Παπαδόπουλου στην εστία και με σκαφτό πλασέ να φέρνει το ματς στα ίσια στο 60’.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης εξελίχθηκαν σε ρώσικη ρουλέτα, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ και την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω κάτω.

Το τελικό αποτέλεσμα όμως παρέμεινε το 1-1 με την Λάρισα να ανεβαίνει στην 4η θέση έχοντας 19 βαθμούς ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 12η με 12 βαθμούς στο σύνολο.

Αυτή ήταν και η πρώτη αναμέτρηση του Μίλαν Ράσταβατς ως προπονητής στον πάγκο των Αρκάδων.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ(36′ Βαλιέντε), Τασουλής, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάρκ Φερνάντεθ(60′ Κρέσπι), Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες.

 

Α. Ε. Λάρισα(Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ(46′ Γμπαγιάρα), Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς(46′ Κάτσε), Μιλοσάβλιεβιτς(77′ Μπούστος), Ουάρντα, Νούνιτς.

 

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής(38′)/Μιλοσάβλιεβιτς(21′), Μόρας(29′), Γκμπαγιάρα(63′), Νούνιτς(83’), Κάτσε(90’+4)

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρεβέζης)

Τέταρτος: Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής)

VAR: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ