Βασίλης Μασλαρινός: “Κρατάμε την ενσωμάτωση των νέων κοριτσιών στην ομάδα”

Η Εθνική γυναικών επικράτησε εύκολα της Ισλανδίας για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ του 2021 με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Μασλαρινό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν στο παρκέ οι παίκτριες του, ενώ τόνισε ότι κρατάει την προσπάθεια ενσωμάτωσης των νέων κοριτσιών στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα. Η Ισλανδία ήταν μια ιδιαίτερη ομάδα και αυτός ήταν και ο λόγος που θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι πολύ επιθετικά και να πιέσουμε ψηλά την άμυνα μας. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι.  Κλέψαμε μπάλες, ανεβάσαμε το ρυθμό και βρήκαμε εύκολο σκορ και από εκεί και πέρα καταφέραμε και διαχειριστήκαμε όλο το παιχνίδι.

Κρατάω τη νίκη και τη διάθεση που έδειξαν όλα τα κορίτσια. Κρατάω και τη συνέχεια της ενσωμάτωσης των νέων κοριτσιών. Θέλουμε να μείνει κάτι από αυτά τα δύο παιχνίδια ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ