Δύσκολο τρίποντο για τον Άρη

Ο Άρης φιλοξένησε και νίκησε δύσκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γκαρσία.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων με 17 βαθμούς νιώθει άβολα… στη ζώνη του υποβιβασμού.  

Ο αγώνας:

Χωρίς φάση κύλισαν τα πρώτα λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης , με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον ΠΑΣ Γιάννινα να προσπαθεί να αμυνθεί.

Στο 12ο λεπτό προσπάθησε να απειλήσει ο Μπάσα με ένα σουτ που βρήκε πάνω στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Καλή στιγμή ήρθε για τον Άρη στο 17ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο  Λάρσον έκανε κακό κόντρολ και ο Βελλίδης μπλόκαρε. 

Δυνατό σουτ του Γκαρσία στο 30ο λεπτό εκτός περιοχής, αλλά ο Βελλίδης και πάλι μπλόκαρε.

Εξαιρετική ενέργεια από τον Λάρσον στο 34ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε φοβερή ευκαιρία στο 36ο λεπτό του ματς, όπου ο Αθανασιαδης έπιασε την κεφάλια, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. 

Και στο 38ο λεπτό που ο Αθανασιαδης δεν πρόλαβε την σέντρα του Σκόνδρα.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Άρης συνεχίζει να πιέζει πολύ στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο ημίχρονο. 

Ο Βελλίδης «γλιτώνει» την ομάδα του στο 56ο λεπτό με 2 φοβερές παρεμβάσεις στις προσπάθειες των Γκαρσία και Μπάσα. Στο 59ο λεπτό αποκρούει ένα καταπληκτικό σουτ του Σιώπη και στη συνέχεια ένα περίτεχνο σουτ του Γκαρσία.

Απάντησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 74ο λεπτό του αγώνα με τον Μάνο που προσπάθησε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων αλλά δεν τα κατάφερε. 

Το σκορ κατάφερε να ανοίξει ο Γκαρσία για τους γηπεδούχος στο 77ο λεπτό του ματς, ο οποίος σούταρε στο «ριμπάουντ» και νικήσε τον καταπληκτικό τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάστρο, Τζημόπουλος, Βελλίδης, Λάρσον, Τζανακάκης, Αθανασιάδης, Διαμαντόπουλος, 

ΑΡΗΣ (Παντελίδης Σάββας): Κούεστα, Δεληζήσης, Μπάσα(63’ Ματίγια), Ντιγκινί, Λάρσον(75’ Μαρτίνες), Ματέο Γκαρσία, Διαμαντόπουλος(88’ Βέλεθ), Τζανακάκης, Σιώπης, Κόρχουτ, Ρόουζ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης Γιάννης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Λίλα(82’ Παυλίδης), Σκόνδρας, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Γιάκος(82’ Βιντάλ), Αθανασιάδης,  Μάνος(87’ Λεό)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ