ΕΟΚ προς Αυγενάκη: “Αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμόδιων υγειονομικών φορέων η συνέχιση των αγωνιστικών θεσμών”

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε  Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Σε αυτή αναφέρει πως η συνέχιση των αγώνων για τα εθνική πρωταθλήματα δεν πρέπει να αποτελεί δική της ευθύνη.

Στο διάγγελμα της Τρίτης (28/4), ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως οι ανοιχτοί χώροι άθλησης θα είναι προσβάσιμοι από τις 4/5, όμως οι κλειστοί χώροι δεν θα ανοίξουν άμεσα, με το ζήτημα να αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα, για τα οποία αποφασίζει η ΕΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφέρει: «Την ανάληψη της ευθύνης για τη συνέχιση των αγωνιστικών θεσμών δεν έχει δικαίωμα αλλά και δυνατότητα να αναλάβει η Αθλητική Ομοσπονδία. Το δικαίωμα αυτό ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι έχουν τη σαφή γνώση της εξέλιξης του COVID-19 στη χώρα μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ