Η Άιντραχτ “βύθισε” κι άλλο τη Σάλκε

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε της Σάλκε με 2-1 στο Κόμερζμπανκ Αρένα, για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι “βασιλικοί μπλε” γνώρισαν ακόμη μια ήττα, φτάνοντας τα 14 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, με την τελευταία να είναι κόντρα στην Γκλάντμπαχ (2-0) στις 17 Ιανουαρίου 2020. Επίσης, έχουν βρεθεί στην 10η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Άντι Χιούτερ ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, όμως μόνο μαθηματικά μπορεί να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.

Οι “αετοί” είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης, πιέζοντας αρκετά τους φιλοξενούμενους και στο 29′ ο Αντρέ Σίλβα έκανε το 1-0 με ένα τελείωμα ακριβείας μέσα από την περιοχή. Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος είναι ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga, μετά τη διακοπή μετρώντας 7 γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′, ο Έιμπραχαμ έκανε το 2-0 με μια κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Ωστόσο, 9 λεπτά μετά ο ΜακΚένι μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ, βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι.

Ο ρυθμός ανέβηκε πολύ με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες συνεχώς και παρά το γεγονός της αποβολής του Μποζντογκάν στο 77′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Σάλκε 6 λεπτά αργότερα έφτασε πάρα πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Ματόντο, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τραπ και το 2-1 υπέρ της Άιντραχτ ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κόκκινες: Μπουζελάμπ

Κίτρινες: Καμάντα – ΜακΚένι, Οσζίπκα, Μποζντόγκαν, Μπουζελάμπ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Εντικά, Ιλσάνκερ (69′ Χιντέρεγκερ), Κόστιτς, Καμάντα, Ρόουντ (77′ Γκατσίνοβιτς), Έιμπραχαμ, Χασέμπε, Ντα Κόστα (82′ Τσάντλερ), Κοχρ (69′ Σόου), Σίλβα (82′ Ντοστ)

Σάλκε: Νιούμπλ, ΜακΚένι, Μιράντα (84′ Τίαφ), Καμπάκ, Κουτούτσου (57′ Γκρέγοριτς), Μπουζελάμπ (87′ Ραμάν), Κένι, Οσζίπκα, Σεπφ, Μπέκερ (46′ Ματόντο), Μποζντόγκαν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ