Κύπελλο ΕΣΚΑ γυναικών: Στον τελικό ο Εύνικος

Ο Εύνικος επικράτησε με 64-47 του Παγκρατίου στο κλειστό του ΜΕΤΣ και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ υποχρεώνοντας παράλληλα τις “Ροσονέρι” στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Οι “πράσινες” μία ομάδα σαφώς πιο γεμάτη και έμπειρη ευτύχησε να βρεθεί σε καλή μέρα και με σύμμαχο την ευστοχία της έξω από τη γραμμή του τρίποντου κατάφερε και έφτασε στην νίκη και στο ραντεβού με τον Άρη Χολαργού στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Από την άλλη το Παγκράτι πάλεψε όσο μπορούσε αλλά προδόθηκε από το άγχος και από την κακή περιφερειακή άμυνα που έδωσε την δυνατότητα στον Εύνικο να ευστοχεί σε μακρινά σουτ.

Σημείο κλειδί του αγώνα το σερί 8-0 που έτρεξαν οι “πράσινες” στο τέλος της πρώτης περιόδου μετατρέποντας το 12-9 υπέρ του Παγκρατίου στο 12-17 με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεκάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Εύνικος διατήρησε το προβάδισμα και έχοντας σε καλή μέρα τις Κελάρη, Μοίρα και Παπαδοπούλου έφτασε στην νίκη και στο ροζ φύλλο.

Η ήττα αυτή δεν αναιρεί βέβαια στο ελάχιστο την τρομερή φετινή πορεία της ομάδας της Ντορίτας Δέδε που οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑ γυναικών έχοντας μάλιστα αποσπάσει σημαντική βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της , ενώ στο κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αποκλείοντας ομάδες όπως η Εστία Φιλίας και η ΑΕΝΚ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ