Λεβαδειακός: Ισόπαλος στο τελευταίο φιλικό

Στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, ο Λεβαδειακός αναδείχτηκε ισόπαλος σε 1-1 με τον Πλατανιά.

Η κούραση των ποδοσφαιριστών των Βοιωτών ήταν εμφανής κατά την διάρκεια της αναμέτρησης καθώς το πρόγραμμα αποφόρτισης δεν έχει ξεκινήσει.

Οι Κρητικοί πήραν κεφάλι στο σκορ αφού προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, με τους Βοιωτούς να ισοφαρίζουν είκοσι λεπτά πριν το τέλος. Ο Τσίπρας με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή κατάφερε να σκοράρει για το τελικό 1-1.

Η αρχική ενδεκάδα του Πλατανιά: Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πασχαλάκης, Σάαντο, Νιαυραδάκης, Τσαμούρης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιγκέλ, Καρβούνης. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αγωνίστηκαν και οι: Μποσέτι, Μάικιτς, Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Πενταράκης, Νίλι, Λουκίνας, Καραγκούνης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Λάμτσε, Πελτέκης, Σγουρούδης.

Η αρχική ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Μητρόπουλος, Κονέ, Σαβαντόγκο, Καστιγιόν, Μάντζιος, Ιωαννίδης. Επαιξαν και οι Βούγιοβιτς, Μαχαίρας, Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Σανάμπρια, Ορφανίδης, Μακρής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ