Μοναδικός στόχος της η πρόκριση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (21:00) την Μπάμπεργκ στα προημιτελικά του Basketball Champions League και βρίσκεται ενα βήμα πιο κοντά στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η “βασίλισσα” καλείται να υπερασπιστεί τον θρόνο, δίνοντας ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς μακριά από της έδρα της και κόντρα σε μια ομάδα με έμπειρους παίχτες. Βασική προϋπόθεση είναι να πάρει τη νίκη, ώστε στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ να μην έχει πρόβλημα, καθαρίζοντας από τώρα το θέμα πρόκριση.

Ο Λούκα Μπιάνκι θα έχει στην διάθεση του τον Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Εκτός αποστολής παραμένουν όμως οι Βασίλης Ξανθόπουλους και Βασίλης Καββαδάς.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Ζήση μετρά οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της και θα παραταχθεί πλήρης μπροστά σε περίπου 6.500 θεατές, ενώ ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονται και 300 φίλοι της ΑΕΚ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μανουέλ Ματσόνι (Ιταλία), Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και Γιάνουζ Τσάλικ (Πολωνία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
18:00 Νίζνι-Αντβέρπ
20:30 Χάποελ Ιερουσαλήμ-Τενερίφη
21:00 Μπάμπεργκ-ΑΕΚ
21:30 Ναντέρ-Βίρτους Μπολόνια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ