Νίκη για διαφορετικούς λόγους…

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα επιδιώξουν Ξάνθη και Πανιώνιος σήμερα στις 17:00 στο Xanthi FC Arena.

Ο Κίκο Ραμίρεθ δεν υπολογίζει στους Μπαξεβανίδη, Μπαριέντος και Φοσέ ενώ στον αντίποδα ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κότνικ, Σιντί Αλί, Ντομίνγκεζ, Μιλιβόγεβιτς και Μαξίμοβιτς.

Η αποστολή των γηπεδούχων απαρτίζεται από τους: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Φασίδης, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μουλέν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Ρενέλα, Πολέτο, Εντουάρντο.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων αποτελείται από τους: Μαλέρμπ, Νίκας, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρσε, Κιάκος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος και Αραμπουλι.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι Ξανθιώτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του φιλάθλου Δημήτρη Καμπακτσή που πρόσφατα έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Επίσης, η ΠΑΕ θα αποτίσει φόρο τιμής με ανθοδέσμη, στην δική του αγαπημένη θέση στο Xanthi FC Arena.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ