Νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αλαβές

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε απέναντι στη Σεβίλλη, ενώ η Αλαβές νίκησε τη Λεβάντε στη Βαλένθια, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Σεβίλλη με 2-1 στο Μπερναμπέου.

Η «Βασίλισσα» παραμένει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με 43 βαθμούς, ενώ η Μπαρτσελόνα ακολουθεί δεύτερη με 40 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Σεβίλλη είναι 4η με 35 βαθμούς.

Στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καζεμίρο έπειτα από πάσα του Γιόβιτς, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 64’ με τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καζεμίρο σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Μόντριτς, Μπανέγα, Καρβαχάλ, Καζεμίρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο (71’ Μεντί), Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Βάθκεθ, Γιόβιτς (62’ Μπενζεμά), Ροντρίγκο (62’ Ζούνιορ)

Σεβίλλη: Βατσλίκ, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Φερνάντο, Γκούντελι, Μπανέγα (80’ Λόπες), Μουνίρ (66’ Εν-Νεσίρι), Ντε Γιονγκ, Βάσκες (75’ Τόρες)

Λεβάντε-Αλαβές

Νωρίτερα, μια σημαντική νίκη πήρε η Αλαβές με 1-0 κόντρα στη Λεβάντε, στην έδρα της δεύτερης.

Η Αλαβές, μετά τη νίκη της στη Βαλένθια, έφτασε τους 23 βαθμούς και ανέβηκε στη 14η θέση, ενώ η Λεβάντε είναι 11η με 26 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε στο 64ο λεπτό ο Βιδάλ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ