Να μην κάνει τα εύκολα δύσκολα

Στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” Αστέρας Τρίπολης και Εργοτέλης παίζουν τον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος(17:15).

Οι Αρκάδες μπορεί να βρίσκονται σε μία πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση όμως το κύπελλο αποτελεί έναν διακαή πόθο για αυτούς σε κάθε αγωνιστική περίοδο.

Το αβαντάζ του 0-1 και η ποιότητα του αντιπάλου θέτουν τον Αστέρα ως το κύριο φαβορί για την πρόκριση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η έκπληξη δεν μπορεί να συμβεί εάν οι γηπεδούχοι επαναπαυτούν και δεν παρουσιαστούν σοβαροί ως προς τον στόχο τους.

Μουνάφο και Ιγκλέσιας είναι ακόμη τραυματίες συνεπώς και παρέμειναν εκτός αποστολής. Όπως εκτός αποστολής τέθηκε και ο Μανιάς, επίσης για πρόβλημα τραυματισμού(ενόχληση στους κοιλιακούς), και ο Κυριακόπουλος προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες για να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα ενόψει δύσκολης συνέχειας.

Αρκετές ανάσες αναμένεται να πάρουν οι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, μιας και το πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να μην συμπεριλαμβάνει τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά δεν παύει να είναι αρκετά απαιτητικό.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 37. Βλάχος, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 3. Τασουλής, 6. Valiente, 21. Τζίμας, 14. Bellocq, 22. Rolle, 19. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 28. Δουβίκας, 13. Αραβίδης.

 

 

Ο Κύπριος τεχνικός της κρητικής ομάδας αντιμετωπίζει μονάχα ένα πρόβλημα ενόψει της συνάντησης με τους Αρκάδες, καθώς ο Μαζουλουξής είναι τραυματίας και έχει τεθεί νοκ-άουτ.

Η ομάδα πάντως έχει στρέψει την προσοχή της στην αναμέτρηση της Κυριακής στα Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα ενόψει πρωταθλήματος.

 

Η αποστολή του Εργοτέλη:
Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μπρους, Κοιλιάρας, Προβιδάκης, Έφορντ, Ιατρούδης, Γροντής, Σταθόπουλος, Κουατένγκ, Χατζηδίμπας, Μανουσάκης, Τσέλιος, Οικονόμου, Μπαχανάκ, Ροβίθης και Καπνίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ