Ο Γ. Σαραντίτης μέγας χορηγός της Αγίας Σοφιάς

Η πρώτη μεγάλη δωρεά για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, μόλις έγινε γνωστή και είναι ύψους 500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο μεγάλος δικηγόρος και εφοπλιστής Γιάννης Σαραντίτης προέβη στη μεγάλη δωρεά στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής της Αγίας Σοφίας, γράφοντας έτσι με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσους συνδράμουν στο μεγάλο έργο της ανέγερσης.

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι δικηγόρος Πειραιά και επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Σαραντίτη. Το 2004 ίδρυσε την W MARINE Inc., εταιρεία που σήμερα διαχειρίζεται 9 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ το 2005 ίδρυσε την W REAL ESTATE, εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες σε μια λαμπρή τελετή ο πρέσβης του Βασιλείου της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Jørn Eugene Gjelstad παρασημοφόρησε τον κ. Σαραντίτη για την πολύτιμη και μακροχρόνια υποστήριξή του ως επίτιμος πρόξενος της Νορβηγίας στον Πειραιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ