Πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ χωρίς να πείσει

Νίκη δίχως να πείσει πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα σε μία έδρα που συνήθως φεύγει με σκυμμένο κεφάλι. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε με 1-2 τον Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζει το αήττητο σερί που είχε δημιουργήσει πριν δύο αγωνιστικές σεζόν μετά την ήττα του σε αυτό το γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ισάριθμες ευκαιρίες απέναντι στις αντίπαλες εστίες με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτή που κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από σέντρα του Μάτος, ο Σφιντέρσκι προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σουάρεθ και να στρώνεται ξανά μπροστά στον Πολωνό στράικερ, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Στο 39′ οι γηπεδούχοι “φώναξαν” για πέναλτι σε πέσιμο του Σουάρεθ μετά από τράβηγμα του Μάτος όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης Μανούχος είπε παίζεται έπειτα από συμβουλή του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το καλησπέρα(46′) ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Σφιντέρσκι άνοιξε για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Μαρτίνες έστειλε με προβολή άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο παιχνίδι ξαναμπήκε η ομάδα του Αστέρα στο 58ο λεπτό όταν από κόρνερ στα αριστερά όπως επιτίθεται η αρκαδική ομάδα ο Σουάρεθ νίκησε κατά κράτος τους αντιπάλους του και έστειλα την μπάλα στο παραθυράκι του Ζίφκοβιτς γράφοντας το 1-2.

Οι Αρκάδες παρά το υψηλό πρέσινγκ και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να πάρουν κάποιον βαθμό.

Έτσι πλέον ο Αστέρας Τρίπολης μενει στην 12η θέση με μόλις 3 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ στην τρίτη με 14.

 

Λεπτό προς λεπτό:

Α’ ημίχρονο:

11′ Συρτή σέντρα του από τα αριστερά του Γιαννούλη, ο Ματρικάντι κάνει λάθος και δεν διώχνει σωστά με τον Σφιντέρσκι να επωφελείται αλλά να μην μπορεί να στείλει από πλεονεκτήματα θέση την μπάλα στα δίχτυα.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Φερνάντες να νικιέται από τον Ζίφκοβιτς σε τετ-α-τετ έπειτα από ωραία αντεπίθεση από τα δεξιά.

33′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα του Μάτος, ο Σφιντέρσκι προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σουάρεθ και να στρώνεται ξανά μπροστά στον Πολωνό στράικερ, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

38′ Ο Φερνάντες έκανε την προσποίηση, έκανε το σουτ με το δεξί και ο Μάτος απομάκρυνε σε κόρνερ.

39′ «Φωνάζουν» για πέναλτι οι γηπεδούχοι σε πέσιμο του Σουάρεθ μετά από τράβηγμα του Μάτος. Παίζεται λέει ο διαιτητής Μανούχος έπειτα από συμβουλή του VAR.

 

Β’ ημίχρονο:

46′ Αυτογκόλ για τον Αστέρα και 0-2 για τον ΠΑΟΚ. Ο Σφιντέρσκι άνοιξε για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Μαρτίνες έστειλε με προβολή άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

58′ Μειώνει ο Αστέρας σε 1-2! Από κόρνερ από τα αριστερά όπως επιτίθεται η αρκαδική ομάδα ο Σουάρεθ νίκησε κατά κράτος τους αντιπάλους του και έστειλα την μπάλα στο παραθυράκι του Ζίφκοβιτς.

64′ Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ωραία επίθεση για τους Αρκάδες και σέντρα από τα δεξιά με τη μπάλα να φτάνει στον Μαρτίνεθ ο οποίος έκανε το σουτ και ο Ζίβκοβιτς με εντυπωσιακή ενέργεια έδιωξε σε κόρνερ.

65′ Εκτελέστηκε στο κόρνερ αλλά και πάλι ο Ζίφκοβιτς ήταν εκεί για να υπερασπιστεί την εστία του.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Ματρικάρντι(89′ Μπ. Φερνάντες), Οσόριο, Καπίγια, Μουνάφο(76′ Χαουρέγκι), Ριέρα(82′ Σίτο), Μαρκ Φερνάντες, Μπαράλες.

Π.Α.Ο.Κ.(Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί(76′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ(67′ Μαουρίτσιο), Σφιντέρσκι(77′ Άκπομ).

 

Κίτρινες κάρτες: Μπαράλες(2′), Παπαδόπουλος(45′)/ Μπίσεσβαρ(65′), Ελ Καντουρί(73′), Ντ. Αουγκούστο(80′).

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Ψαρρής
Τέταρτος Βάτσιος
VAR: Ευαγγέλου
AVAR: Παπαδάκης

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ