Πήρε την πρόκριση ο ΠΑΣ Λαμία

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στο ΔΑΚ Λαμίας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, στη ρεβάνς της φάσης των “16” του κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να εξασφαλίζει την πρόκριση στους «8».

Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μπιανκόνι για τη Λαμία και ο Πέλκας για τον ΑΟΤ.

Η ομάδα της Λαμίας μπήκε πιο δυναμικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Στο 10ο λεπτο ο Μπιανκόνι ανατράπηκε από τον Ντόση, κέρδισε το πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0.

Στο 24′ λεπτό ο Μπάχανακ δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση του αναγκαστικά πήρε ο Βασιλόγιαννης.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Πέλκας πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς με τον ΑΟΤ, με μακρινό σουτ και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημούτσος προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα στο 67’ λεπτό, αλλά ο Ζαρόπουλος γλίτωσε τα Τρίκαλα από βέβαιο γκολ.

Ο ΑΟΤ πίεζε πολύ την ομάδα της Λαμίας και την άγχωσε στη συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να βάλει ένα δεύτερο γκολ και αυτό του στέρησε την πρόκριση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Βασιλόγιαννης, Βύντρα, Μπιανκόνι, Σάλιακας, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος,

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπάχανακ (24’ Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Δημούτσος, Τιρόνε (71’ Βλαχομήτρος), Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Ελευθεριάδης (75’ Λώττας), Γρηγορόπουλος (60’ Βέρτζος), Πέλκας, Τσίπρας, Σταμάτης (68’ Τεγούσης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ