Πήρε προβάδισμα η Λαμία

Κερδισμένη βγήκε η ομάδα της Λαμίας από τα Τρίκαλα με σκορ 0-1 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Το πρώτο ημίχρονο στα Τρίκαλα ήταν ανιαρό χωρίς φάσεις.  Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αλλά έχασαν τον ρυθμό τους στην πορεία.

Η μόνη καλή στιγμή ήταν στο 42ο λεπτό όπου ο Τσίπρας έδωσε στον Ριζογιάννη αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ του αγώνα στο 51ο λεπτό από τον Ρόμανιτς που έκανε την ενέργεια, η μπάλα χτύπησε στον Οικονομόπουλο και τελικά βρέθηκε στα δίχτυα.  Υπήρξαν άλλες δυο τρεις φάσεις στο ματς αλλά όχι κάτι το αξιόλογο.

Κίτρινες κάρτες: Ανάκογλου, Πέλκας, Οικονομόπουλος, Λώττας, Τζανετόπουλος, Σάλιακας,

Τρίκαλα : Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας(74’ Πελάεφ) Λώττας, Ελευθεριάδης(67’ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας(78’ Παπαγεωργίου)

ΠΑΣ Λαμία: Καχριμάν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπαχανάκ, Μπουλούλης(62’ Δημούτσος), Ανάκογλου(46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Σάλιακας(82’ Βλαχομήτρος)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ