Πρόκριση απο το πρώτο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ υποδέχτηκε το ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κερδίζει με 0-3 στο Γεντί Κουλέ και να έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης από το πρώτο παιχνίδι.

Οι Κρητικοί δε μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του ΠΑΟΚ, που κυριάρχησε σε όλο το ματς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίσιτς που έκανε ότι ήθελε, κέρδισαν με 0-3 και ουσιαστικά βρίσκονται από τώρα στους”8″ της διοργάνωσης.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (15/1, 15:00).

Ο αγώνας:

Στο 4ο λεπτό ο ΠΑΟΚ. Εκδήλωσε μια ωραία επίθεση, ο Μπίσεσβαρ έδωσε την μπάλα στον Λημνιό που έκανε το σουτ, αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά της εστίας του Γουάιλι.

Στο 18′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στον αγώνα. Μετά από κόντρα, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή, ο Μάνος έκανε το πλασέ, αλλά ο Ίνγκασον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έκανε το τάκλιν, σώζοντας έτσι την ομάδα του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε στο 24′ το σκορ. Ο Μίσιτς έβγαλε μια διαγώνια πάσα στον Λημνιό και εκείνος δε δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ, να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Λημνιός από τα δεξιά έδωσε στον Μίσιτς, εκείνος  έκανε  παράλληλο γύρισμα προς τον Μπίσεσβαρ, που με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να ελέγχει τον ρυθμό και στο 63′ πέτυχε το 0-3. Ο Μίσιτς είχε πολλά κέφια και έβγαλε ξανά νέα κάθετη πάσα,  με αποδέκτη αυτή τη φορά τον Άκπομ, ο Άγγλος βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο 69΄ο  Στάικος δέχθηκε μια ωραία πάσα, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

Άλλη μια καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ  στο 77′. Η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου, εκείνος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Κοροβέση, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Γουάλει, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Νέιρα(81΄Νοικοκυράκης), Στάικος, Σεμέδο, Τσιλιανίδης, Βαζ(60΄Μεγιάδο), Μάνος(60΄Φιγκεϊρέδο)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον(72΄ Μιχάι), Μάτος, Μαουρίσιο(67΄ Λάμπρου), Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Λημνιός(72΄ Βιεϊρίνια ), Άκπομ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ