Το μυαλό μόνο στο παρκέ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάτησε παρκέ για την προπόνηση της Πέμπτης(23/5) με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για την ημιτελική φάση των πλέι οφ με την ομάδα να περιμένει τον νικητή από το ζευγάρι Περιστέρι-Ηφαιστος για να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει.

Βέβαια τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό μπάσκετ έχουν επηρεάσει την αγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού που έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση κόντρα στο Χολαργό στις 4/5. Βέβαια στο στρατόπεδο της ομάδας το μυαλό είναι μόνο στο παρκέ και στην προσπάθεια για το τρίτο συνεχόμενο τίτλο.

Στα αγωνιστικά Ο Ρικ Πιτίνο είχε κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με μοναδική εξαίρεση τον Νίκο Παππά ο οποίος έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ