Χιλή και Περού για μια θέση στον τελικό

Στο Αρένα ντο Γκρέμιο, στον δεύτερο ημιτελικό, Χιλή και Περού θα δώσουν «μάχη» για την νίκη που θα τους δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό Κυριακής (7/7, 23:00), όπου θα αντιμετωπίσουν την Βραζιλία, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Αργεντινής.

Και οι δύο ομάδες μετρούν από δύο κατακτήσεις του τροπαίου με την Χιλή να έχει κάνει το δύο στα δύο στις τελευταίες δύο διοργανώσεις (2015, 2016). Έτσι, θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, κάνοντας την αρχή με νίκη απέναντι στο Περού.

Τις δύο φορές που βρέθηκε το Περού σε τελικό της διοργάνωσης κατάφερε να κατακτήσει – και τις δύο φορές τον τίτλο (1939, 1975). Μετά από 44 χρόνια, θέλει να κάνει ακόμα μία έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στο τελικό της διοργάνωσης και – γιατί όχι; – να κατακτήσει και τον τίτλο.

Οι δύο πλευρές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενόψει του ημιτελικού και είναι έτοιμες να… τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ