Χωρίς τους “Πύργους” του στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15.00), για την 21η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Οι Περιστεριώτες παίζουν για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας και προέρχονται από τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 0-3.

Σήμερα (26/1) αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, έχοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα, καθώς θα λείπει το βασικό αμυντικό δίδυμο, ο Γούτας και ο Ρισβάνης, οι οποίοι είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Κιβρακίδης. Στα στόπερ φανέλα βασικού θα πάρουν οι Καχίλα και Στρούγγης.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος ισοβαθμεί στην 7η θέση με ΟΦΗ και Ξάνθη στους 26 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να μπει στην εξάδα των πλέι οφ.

Εκτός από τις τρεις απουσίες, ο Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός αποστολής ξανά τον Ουγκράι, ο οποίος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό. Επέστρεψε στην αποστολή ο Νάτσος.

Η αποστολή του Aτρομήτου: Μέγερι, Στρούγγης, Καχίλα, Βέλλιος, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης.

 

Από την άλλη, ο Ιστορικός βρίσκεται με την “πλάτη στον τοίχο”, καθώς είναι τελευταίος και ψάχνει βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ