Όλα για όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (10/11, 19:30) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και πρέπει να χτίσει ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στο ντέρμπι με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Νίκος Κωστένογλου, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, όπως και τους τραυματίες Έλντερ Λόπες, Μάριο Οικονόμου, Βίκτωρ Κλωναρίδης, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, αλλά και τον Τσίκο Ζεράλδες.

Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος είναι 100% έτοιμος και η απόφαση αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι αποκλειστικά του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ