Γιώργος Χατζησαρόγλου: “Προς τι αυτή η διάκριση; Τι σκοπούς εξυπηρετεί;”

Αντίδραση από τον Γιώργο Χατζησαρόγλου για το γεγονός πως δεν έχει ξεκινήσει η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αλλά και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, τοποθετήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων των υπόλοιπων αθλημάτων, πλην του ποδοσφαίρου γυναικών.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Χατζησαρόγλου:

«Έκπληξη και απορία προκαλούν τα νέα μέτρα που αφορούν στην αθλητική δραστηριότητα, τα οποία ισχύουν από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πόλο γυναικών, – στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χάντμπολ γυναικών. Δηλαδή, επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων Α’ κατηγορίας γυναικών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, εκτός από την Α’ κατηγορία γυναικών ποδοσφαίρου!

Είναι απορίας άξιον γιατί το ποδόσφαιρο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης, πολλώ μάλλον από τη στιγμή που διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο και όχι κλειστό, η μπάλα παίζεται με τα πόδια και όχι με τα χέρια, υπάρχει ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ΕΠΟ έχει ζητήσει επισήμως και με κατατεθειμένο υγειονομικό πρωτόκολλο την έναρξη του πρωταθλήματος. Προς τι λοιπόν αυτή η διάκριση; Τι σκοπούς εξυπηρετεί;»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ