Ιωνικός: Ανακοίνωση προς τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη για το γήπεδο της Νεάπολης

Κάλεσμα στη Δημοτική Αρχή της Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη από την ΠΑΕ Ιωνικός σχετικά με το θέμα του γηπέδου.

Ο Ιωνικός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 1. Αυτό απαιτεί κάποιες εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης και έτσι, οι ιθύνοντες της Νικαιώτικης ομάδας, απηύθυναν κάλεσμα προς τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, προκειμένου αυτές να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να είναι έτοιμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Από το Φθινόπωρο του 2018, όταν η οικογένεια Τσιριγώτη ανέλαβε το τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας, έχει δοθεί ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Ένας αγώνας, με οικονομικές υπερβάσεις, θυσίες και σκληρή δουλειά 24 ώρες το 24ωρο. 365 μέρες τον χρόνο. Όλα αυτά, με όραμα να ξαναφέρουμε τον Ιωνικό μας, στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί που ανήκει. Εκεί που προστάζει η Ιστορία του να βρίσκεται. Ο στόχος επετεύχθη, μέσα από μια ονειρική πορεία τριών συνεχόμενων ανόδων που μας έφερε φέτος ξανά στην Super League – Α’ Εθνική. Η πρόκληση για εμάς όμως, ως οικογένεια Τσιριγώτη και ως ΠΑΕ, είναι μπροστά. Τώρα ξεκινά. Για έναν Ιωνικό ισχυρό, μεγάλο και ανταγωνιστικό, με την ευχή να έχουμε από τη νέα σεζόν, σε αυτή την ιστορική επάνοδο, τη δύναμη μας, τον 12ο παίκτη μας, τον κόσμο μας, δίπλα μας. Στο πλευρό μας. Μέσα στο γήπεδο μας.

Στο πλευρό μας θέλουμε και τη Δημοτική Αρχή Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σύσσωμη. Όπως δίπλα μας βρίσκεται σε ότι χρειαστούμε, οποιαδήποτε στιγμή, ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης, δίπλα μας θέλουμε και τους συνεργάτες του. Τους αντιδημάρχους. Όλους. Έτσι ώστε, να τρέξουν άμεσα, το γρηγορότερο, όλες οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται στο γήπεδο της Νεάπολης και να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, η άμεση υλοποίηση και ολοκλήρωση τον έργων αυτών. Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Λεγάκη να πάρει πρωτοβουλίες, να κινήσει τις διαδικασίες και να ξεκινήσουν το συντομότερο τα έργα.

Θα είναι απόλυτα καταστροφικό για την ομάδα μας, να κολλήσουν τα έργα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να χαθεί υπερ-πολύτιμος χρόνος. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό για την ομάδα μας, να εμποδιστεί η εξέλιξη της και να μην έχει διαθέσιμο το γήπεδο της. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό, μια πορεία τριών χρόνων προς την κορυφή, να αμαυρωθεί σε μια Ιστορική στιγμή, τη στιγμή που θα επιστρέφουμε στα μεγάλα σαλόνια, μη έχοντας έτοιμο το γήπεδο μας. Το σπίτι μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ