Καρέρα: “Και τα τέσσερα γκολ χρειάστηκαν, γιατί μας έσπρωξαν στη νίκη”

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Λάρισα, ψηφίζοντας το καλύτερο γκολ.

Η ΑΕΚ πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Μαχαίρα, Καρίμ, Σιμόες και Γαλανόπουλο παίρνοντας τη νίκη επί της Λάρισας με 4-1 και ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας αμέσως μετα τον αγώνα, διάλεξε το αγαπημένο του γκολ, δίνοντας την εξήγησή του. Ενώ εξήγησε τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και η Ένωσης πήρε την νίκη.

Αναλυτικά είπε ο προπονητής της Ένωσης:

Για το ματς και το πώς το είδε: «Η αλήθεια είναι πως ήξερα πως θα ήταν δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα που είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί δε δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικό μας λάθος».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Μια μικρή αλλαγή που κάναμε ήταν να μετακινήσουμε τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά. Και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, όμως δυσκολευτήκαμε να βρούμε χώρους. Έπαιξε πολύ καλά ο αντίπαλος στην άμυνα».

Για τις επιλογές που έχει και πώς νιώθει ο ίδιος: «Για έναν προπονητή είναι πολύ σημαντικό να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Ειδικά αυτή την περίοδο που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι μία βοήθεια για να τον προπονητή να μπορεί να επιλέξει».

Για το πρώτο γκολ του Μαχαίρα με την ΑΕΚ για το γκολ του Γαλανόπουλου στην επιστροφή του και ποιο ψηφίζει ως καλύτερο: «Και τα τέσσερα γκολ που χρειάστηκαν ήταν σημαντικά, γιατί μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Αν διαλέξω ένα θα διάλεγα του Σιμόες, γιατί… ξεμπλόκαρε τον αγώνα».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*