Πέδρο Μαρτίνς: “Είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος”

Ως καλύτερη ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει πως η “ερυθρόλευκοι” ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι δίπλα στην ομάδα φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στον κόσμο μας που φέτος έλειπε από κοντά μας και δεν ήταν το ίδιο χωρίς αυτούς. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και μας έλειψαν πολύ. Σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είμαστε όλοι δεμένοι, μία οικογένεια. Στον πρόεδρό μας φυσικά. Είναι μία πολύ καλή χρονιά και είμαι πολύ συγκινημένος».

Για την πανδημία: «Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα και το καθένα έχει την ιδιαιτερότητά του. Το περσινό ήταν δύσκολο και το φετινό πιο δύσκολο γιατί δεν είχαμε τον κόσμο μας. Έχουμε πει πολλές φορές ότι χωρίς κόσμο το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο. Έχουμε κερδίσει με ξεκάθαρο τρόπο αυτό το πρωτάθλημα και το δείχνει η διαφορά μας. Είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για το κίνητρο για τη συνέχεια: «Έχουμε γενικότερα το κίνητρο να αφήνουμε μία ωραία εικόνα για τον Ολυμπιακό και θέλουμε να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε αυτή τη διαφορά. Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ