Ράλι Τουρκίας: Πήρε προβάδισμα ο Έλφυν Έβανς

Νικητής αναδείχθηκε ο Έλφυν Έβανς με Toyota στο ράλι της Τουρκίας και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου.

Ο οδηγός της Toyota, Έλφυν Έβανς είναι ο νικητής του ράλι της Τουρκίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τιερί Νεβίλ και ακολούθησε στην τρίτη θέση ο Λεμπ.

Ο Ουαλός οδηγός απέφυγε τα προβλήματα και τα κλαταρίσματα, κατακτώντας τη δεύτερη φετινή του νίκη και παίρνοντας προβάδισμα στη βαθμολογία Οδηγών.

Όσοι είχαν προβλέψει πως νικητής στο Ράλι Τουρκίας, 5ο γύρο του φετινού WRC, θα είναι όποιος αντιμετωπίσει τα λιγότερα προβλήματα, δικαιώθηκαν. Η τρίτη και καταληκτική ημέρα του αγώνα, μπορεί να περιλάμβανε μόνο δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 88,74 χιλιομέτρων, ωστόσο αποδείχθηκε η πιο καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος

Οι Νέβιλ, Λεμπ και Οζιέ ήταν πιο μπροστά στην αρχική κατάταξη αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα, όπως συνέβη και στους Ροβανπέρα και Λάπι. Ο Οζιέ εγκατέλειψε με μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα ο Έβανς να πάρει την πρωτιά και να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

 

Η Βαθμολογία:

1. Έλφυν Έβανς     97
2. Σεμπαστιάν Οζιέ 79
3. Οττ Τάνακ       70
4. Κάλε Ροβανπέρα  70
5. Τιερί Νεβίλ     65
6. Εσαπέκα Λάπι    38
7. Τέμου Σούνινεν  34
8. Κρεγκ Μπριν     25
9. Σεμπ;άστιαν Λεμπ 24
10. Γκας Γκρίνσμιθ 24

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ