Βραζιλία και Ιταλία οι επιλογές του Μαρτινέλι

 

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε εθνικό επίπεδο και ενώ φαινόταν ότι θα επιλέξει την εθνική Βραζιλίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με αυτή της Ιταλίας.

Το ανερχόμενο αστέρι της Άρσεναλ έφτασε στο Λονδίνο από την Ιτουάνο το καλοκαίρι και έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του. Όλος ο πλανήτης μιλάει για αυτό το παιδί, το οποίο έχει ήδη πετύχει δέκα γκολ στη φετινή σεζόν.

Η βραζιλιανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει αρχίσει να σκέφτεται την περίπτωση του αλλά μετά από δηλώσεις του, υπάρχει το ενδεχόμενο να επιλέξει την Ιταλία. «Έχω ιταλική υπηκοότητα από την πλευρά του πατέρα μου», είπε αρχικά ο Martinelli στο UOL Esporte. «Οπότε έχω την επιλογή να παίξω για τη Βραζιλία ή την Ιταλία. Αλλά αυτό είναι απλά το μέλλον. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω εδώ στην Arsenal και μόνο όταν έρθει εκείνη στιγμή, μόνο τότε θα δούμε τι θα βρεθεί μπροστά».

Δύσκολα δεν θα επιλέξει την Βραζιλία του ο Μαρτινέλι αλλά υπάρχει, πλέον, ενδιαφέρον και από την Ιταλία και λέγεται πως έχουν γίνει επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη. «Είπα ότι αν κρινόταν από εμένα θα έπαιζα», συνέχισε ο 18χρονος. «Αλλά ήδη ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Ήταν σε μια εποχή που ήμουν βασικός (σ.σ. με την Arsenal) και οι άνθρωποι προτιμούσαν να μην με εκθέσουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ