Στην Αυστραλία ο Κονέ

Στην νεοφώτιστη Γουέστ Μέλμπουρν Γκρουπ, της Αυστραλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο 32χρονος υπόγραψε διετές συμβόλαιο με την αυστραλιανή ομάδα και αποτελεί την πρώτη και ιστορική μεταγραφή του συλλόγου.

Μετά την μεταγραφή του ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε:

«Ανυπομονώ να παίξω σημαντικό ρόλο με την Γουέστ Μέλμπουρν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τη μεγάλη ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης».

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Στιβ Χόρβατ είπε σχετικά: «Ο Παναγιώτης έχει παίξει στο υψηλότερο επιπεδο και εκπροσώπησε τη χώρα του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Είναι ένας επιθετικογενής παίκτης που θα σηκώσει τους φιλάθλους από τις θέσεις τους. Φέρνει πραγματική ποιότητα στον σύλλογο και το πρωτάθλημα και έχει ένα διεθνές προφίλ που θα ανεβάσει την φήμη μας παγκοσμίως. Επίσης μιλά καλά αγγλικά, είναι ένας πραγματικός χαρακτήρας που οι οπαδοί μας και όλη η κοινότητα της Δ. Μελβούρνης θα απολαύσουν εκπροσωπώντας μας. Αυτή η μεταγραφή δείχνει πόσο σοβαρά έχουμε πάρει την προσπάθεια χτισίματος μίας δυνατής ομάδας στην πρώτη μας σεζόν στην A – League και ανυπομονούμε ώστε ο Παναγιώτης να έρθει και να ξεκινήσει στην ομάδα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ