Αγχωτική πρόκριση στους «8» ο Παναιτωλικός

Για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναιτωλικός χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί στους «8» του θεσμού με 1-1 επί του Πανιωνίου. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 116′ με τον Μπάϊροβιτς να εκτελεί τρομερό  φάουλ, ωστόσο στο 119’ ο Ντομίνγκεζ άγχωσε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο τέλος χαμογέλασαν.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά απειλώντας πρώτος στο 1’ με την κεφαλιά του Παπαγεωργίου. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ξανά απείλησε με το άστοχο σουτ. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι Πάνθηρες  πίεζαν για το γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Στο 5’ ο Γιοβάνοβιτς έσωσε την ομάδα του από τον Αραμπουλί που προσπάθησε να κάνει την ζημιά.

Στην συνέχεια του αγώνα ο Παναιτωλικός ισορρόπησε απειλώντας  και αυτός με την σειρά του, τον Κοτνικ με την κεφαλιά του Σιεστεντ 9’ όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 17’ ήταν η σειρά του Ρόσα να πετύχει το δοκάρι στο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Αλβάρεζ και Ρόσα δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με το 0-0 να συνοδεύει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι «Νεοσμυρνιώτες» είχαν την κατοχή της μπάλας, με τα «καναρίνια» να έχουν προσπαθούν να πιέσουν.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 72’με το πλασέ ο Αραμπούλι, όμως ο Κνετ ήταν σε ετοιμότητα. Στην συνέχεια του αγώνα και οι δυο ομάδες είχαν αργό ρυθμό βγαίνοντας σπάνια στην επίθεση για γκολ. Στο 85’ ο Ντουαρτε με  σουτ απείλησε τον Κοτνικ ο οποίος έσωσε την ομάδα του.  Πέντε λεπτά αργότερα το γύρισμα του Ντομινγκέζ  ο Κνετ έβγαλε  σε κόρνερ. Το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση

Στην παράταση η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου μπήκε δυναμικά απειλώντας πρώτος  στο 92’ με το τακουνάκι του Παπανικολάου, ο Κνετ έσωσε την ομάδα του.

Λίγο αργότερα στο 97’ο  Μπαΐροβιτς σούταρε η μπάλα κόντραρε στα σώματα, στο 102’ την κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς κόπηκε από τον Κοτνικ. Το σύνολο του Μάκη Χάβου όσο περνούσαν τα λεπτά έδειχνε ότι ήθελε την πρόκριση. Στο 115’ ο  Μιμιτό επιχείρησε σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει φάουλ σε καλό σημείο.

Το φάουλ το ανέλαβε ο Μπάϊροβιτς ο οποίος ήταν εύστοχος στο 116’ κάνοντας την ομάδα του πανηγυρίσει, ωστόσο ο  Ντομίνγκεζ στο 119’ έφερε το ματς στα ίσια αγχώνοντας τους Αγρινιώτες οι οποίοι στο τέλος έφυγαν με την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Kότνικ, Ρέντζα, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63′ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68′ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης Mιλόγεβιτς (111′ Γρίβας), Αραμπούλι,

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (63′ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Αλβαρες (73′ Μιμίτο), Ρόσα (90’+6′ Φυτόπουλος), Ντίας (67′ Μπαϊροβιτς).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ