Δεν «Χ»άρηκε κανείς

Ισοπάλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής(1-1) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό με την Ένωση να είναι καλύτερη αλλά να μην μπορεί να πάρει την νίκη.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγούν στην επίθεση χωρίς να είχε καταγραφεί κάποια τελική.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού έγινε με τον Λιβάγια στο 13′. Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ σέντραρε πάνω στον Μεριά έπειτα βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Γιαννιώτης είπε «όχι».

Στο 15′ ο Μπακασέτας μετά από ωραία εναλλαγή των παιχτών της ΑΕΚ, βρέθηκε μόνος του επιχείρησε το σουτ από τα 25 μέτρα περίπου αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μάζεψε εύκολα την μπάλα.

Η ΑΕΚ συνέχισε την πίεση αλλά η εκτέλεση φάουλ στο 18′ του Μπακασέτα βρήκε τον Γιαννιώτη σε ετοιμότητα.

Στο 21′ ο δραστήριο και σήμερα Μπακασέτας είχε δοκάρι για την Ένωση. Ο Κλωναρίδης ταλαιπώρησε δύο αντιπάλους του στο ημικύκλιο της περιοχής έστρωσε στον Μπακασέτα που με σουτ που κόντραρε στον Ελαμπντελαουί έξυσε το αριστερο δοκάρι του Σερραίου γκολκίπερ και κατέληξε κόρνερ.

Στο 28ο λεπτό ο Γκάλο επιχείρησε μία σέντρα από τα ριστερά εκεί που πήρε την κεφαλιά ο Τσιγκρίνσκι, που έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Ολυμπιακού.

Στο 44′ ο Ολυμπιακός με την μόνη του φάση στο πρώτο μέρος άγγιξε το 0-1. Ο Φορτούνης από τον άξονα πάσαρε στον Χασάν που βρέθηκε αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας αυτός πλάσαρε πάνω στο δοκάρι του Μπάρκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει με τον Φορτούνη στο 58ο λεπτό.

Στο 57′ η Ένωση έκανε την πρώτη ευκαιρία του β’ μέρους με ψαλιδάκι του Γιακουμάκη μετά την σέντρα του Μπακάκη.

Ο Ολυμπιακός στο 58′ άνοιξε το σκορ με δράστη τον Φορτούνη. Ο Ποντένσε από την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ πάσαρε στον Έλληνα μεσοεπιθετικό που με σουτ στο δεξί ‘Γ’ δεν άφησε περιθώριο στον Μπάρκα.

Στο 80′ ήρθε η επόμενη φάση στο ματς με τον Μοράν να πλασάρει ύστερ;α από απομάκρυνση της άμυνας του Ολυμπιακού αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από την εστία.

Στο 88′ ο Γκάλο ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λαμπρόπουλο αλλά αυτός δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Πειραιωτών.

Στο 90′ ήρθε η λύτρωση για την Ένωση ο Γκάλο πήρε την μπάλα από τον Μπακασέτα έβγαλε την σέντρα, εκεί που ο Έλληνας άσσος είχε κάνει την κίνηση και με κεφαλιά έφερ το ματς στα ίσια.

Στο 92′ ο Γιακουμάκης επιχείρησε ένα σουτ που δεν βρήκε εστία.

Στο 94′ ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ αλλά ο Φετφατζίδης έχασε τετ ατετ μπροστά στον Μπάρκα και έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ(Ουζουνίδης): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης(Μπόγιε 77′), Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος(Μοράν 60′), Γκάλο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης(Γιακουμάκης 50′), Λιβάγια

 

Ολυμπιακός(Μάρτινς): Γιαννιώτης, Μεριά, Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας,Καμαρά, Γκιγιέρμε, Φορτούνης(Τουρέ 81′), Λάζαρος(Φετφατζίδης 74′), Ποντένσε, Χασάν(Γκερέρο 84′)

Κάρτες: Λιβάγια 46′, Βούκοβιτς 65′, Μοράν 76′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ