Με την ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Το Τριφύλλι με το γκολ του Άλτμαν, πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και συνεχίζει το κυνήγι για την πρώτη πεντάδα, έχοντας 31 βαθμούς, μόλις έναν διαφορά από τον Άρη, ο οποίος αγωνίζεται αύριο (17/2).

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό ο Κάτσε σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Κουρμπέλης έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν με κεφάλια έστειλε πάνω από την εστία τη μπάλα.

Ο Άλτμαν στο 16’ μετά από καλή πάσα του Κουρμπέλη έστρωσε ωραία με το στήθος και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0 για το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός μετά το προβάδισμα που πήρε έπεσε αρκετά και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί.

Στο 25’ η κακή συννενόηση των πράσινων λίγο έλειψε να τους στοιχίσει όταν ο Φερνάντεζ σούταρε από αριστερά, αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από τον Μανιά και πέρασε άουτ.

Ο Καλτσάς στο 30ο λεπτό είχε τη δίκη του ευκαιρία, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Διούδη.

Στο 45’ ο Κάτσε σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου η μπάλα.

Ο Χατζηγιοβάνης σούταρε εκτός περιοχής στο 51’ με τη μπάλα να πηγαίνει αρκετά ψηλά.

Στο 57’ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε αρκετά καλή ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς το σουτ του Μανιά πέρασε για ελάχιστα από δεξιά της εστίας του Διούδη.

Ο Γιόχανσον στο 69’ έχασε τρομερή ευκαιρία να βάλει ακόμα ένα γκολ, όταν με κάκιστο γύρισμα, μετά από πάσα του Χατζηγιοβάνη, έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έκανε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Κουρμπέλης είχε χτύπησε ξανά στο πρόσωπο και του έφυγε η μάσκα.

Ο Μακέντα στο 74’ έκανε καλό σουτ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε σε κανέναν συμπαίκτη του και πέρασε έξω.

Το επόμενο λεπτό ο Διούδης έσωσε το Τριφύλλι όταν έπιασε τη μπάλα, μετά από χαμηλό σουτ του Αραβίδη.

Στο 77’ ο Μακέντα έχασε τεράστια ευκαιρία όταν το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Διούδης στο 89’ μπλόκαρε εξαιρετικά ένα επικίνδυνο γέμισμα για τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά τα κατάφεραν και πήραν μια σημαντική νίκη.

Κίτρινες: Μπουζούκης, Μπελοκ, Κάτσε

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Άλτμαν (60’ Μουνιέ), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (81’ Πούγγουρας), Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης (71’ Δώνης), Μαυρομμάτης, Κάτσε

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ματρικάρντι, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Φερνάντεζ (83’ Δουβίκας), Μανιάς (61’ Αραβίδης), Μπελοκ, Καλτσάς, Κότσιρας (74’ Τσιλιανίδης), Βλάχος, Κυριακόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ