Με το δεξί και η Ουρουγουάη

Ουρουγουάη και Εκουαδόρ ήρθαν αντιμέτωπες στο Μινεράο για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa America που πραγματοποιείται στην Βραζιλία, με τους Ουρουγουανούς να επικρατούν εύκολα με 4-0.

Και οι δύο πλευρές έκαναν προσπάθειες στο αντίπαλο τέρμα, αλλά η Ουρουγουάη άνοιξε το σκορ από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Μόλις στο έκτο λεπτό, ο Λουίς Σουάρεζ βρήκε τον Λοδέιρο, ο οποίος ήταν στην περιοχή και στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι, κάνοντας το 1-0. Στο 11’, η Ουρουγουάη σημείωσε και δεύτερο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η πίεση από τους Ουρουγουανούς συνεχίστηκε, αλλά η άμυνα του Εκουαδόρ ήταν στην σωστή θέση για να απομακρύνουν.

Στο 20′, ο Κιντέρος έκανε ένα σκληρό φάουλ και ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR, διαπιστώνοντας ότι πρέπει να αποβάλει τον παίκτη με απευθείας κόκκινη, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες από νωρίς στην αναμέτρηση.

Στο 33’, ο Καβάνι κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα με την τρίτη προσπάθεια μετά από εκτέλεση κόρνερ. Έγινε η σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο Γκοδίν μέσα στην περιοχή και ο Καβάνι με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Η ομάδα του Εκουαδόρ δεν ήταν απειλητική και η Ουρουγουάη έφτασε και σε τρίτο γκολ. Στο 45’, εκτελέστηκε το κόρνερ και ο Σουάρεζ με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος είχε πέσει, καθώς ευκαιρίες δεν πραγματοποιήθηκαν από καμία πλευρά, κάτι που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το Εκουαδόρ, ώστε να μειώσει. Στο 80′, σε μια επίθεση της Ουρουγουάης, οι αντίπαλοι αμυντικοί επιχείρησαν να διώξουν αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μίνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του, πετυχαίνοντας αυτογκόλ για το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Λοδέιρο, Χιμένες

Κόκκινες: Κιντέρος

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λασάλτ, Γκοδίν, Χιμένες, Κάθερες, Λοδέιρο (Τορέιρα 74’), Βεσίκο (Βαλβέρδε 83′), Μπεντανκούρ, Νάντεζ (Περέιρο 64’), Καβάνι, Σουάρεζ

Εκουαδόρ: Ντομίνγκεζ, Κιντέρος, Μίνα Α., Αχιλιέρ, Καϊσέρο, Ιντριάγκο, Ορεχουέλα, Βαλένσια Α., Μένα (Βελάσκο 29’), Πρεσιάντο (Ιμπάρα 46’), Βαλένσια Ε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ