Ξεκινώντας στα βαθιά

Ανοίγει απόψε η αυλαία του ελληνικού πρωταθλήματος με την αναμέτρηση μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας(19:15, NovaSports1). Και οι δύο ομάδες θα καταβάλλουν τα μέγιστα ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Π.Α.Ο.Κ. που έχει βάλει ως στοίχημα φέτος να φτάσει επιτέλους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ως έξτρα κίνητρο την βαθμολογική θέση με την οποία ξεκινάει καθώς είχε τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή την περσινή σεζόν με μείον δύο βαθμούς. Επομένως θα κοιτάξει να καλύψει την βαθμολογική του αυτή διαφορά όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο δε Αστέρας ξεκινάει με ένα πρόγραμμα φωτιά τις πρώτες αγωνιστικές καθώς έχει να αντιμετωπίσει εκτός του Π.Α.Ο.Κ. και τους Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Άρη, Παναθηναϊκό . Μπορούμε να πούμε πως και οι δύο ομάδες λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων βρίσκονται ήδη σε καλή φόρμα, έχοντας ξεκινήσει από αρχές καλοκαιριού την προετοιμασία τους.

Βέβαια ο Π.Α.Ο.Κ. έχει δώσει και τρεις επίσημους αγώνες παραπάνω και περιμένει να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη την πορτογαλική Benfica στο γήπεδο της Τούμπας για να διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Ίσως αυτός να είναι ένας ακόμη λόγος που υπάρχει πίστη στις τάξεις του Αστέρα στο ότι μπορούν να αποσπάσουν έναν ή περισσότερους βαθμούς απόψε. Πως ο Π.Α.Ο.Κ. θα εμφανιστεί πιο χαλαρός με το μυαλό του να είναι επικεντρωμένο στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ένας επιπλέον λόγος που δίνει ελπίδες σε ένα θετικό αποτέλεσμα των Αρκάδων απόψε είναι οι δύο εμφανίσεις της ομάδας στο Europa League απέναντι στην σκωτσέζικη Hibernian. Ο Αστέρας έδειξε και στα δύο παιχνίδια πως ήταν μία ομάδα με χαρακτήρα, παίζοντας κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα σκεπτόμενο ποδόσφαιρο με ψύχραιμες και κατάλληλες επιλογές.

Πάνω σε αυτές τις εμφανίσεις πρέπει να χτίσει η ομάδα και να διεκδικήσει για άλλη μία σεζόν την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι Αρκάδες θα ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα μετρώντας τέσσερις απουσίες. Τασουλής, Βλάχος, Φερνάντεθ και Σάλας είναι οι άτυχοι που έχουν μείνει εκτός λόγω των τραυματισμών που έχουν υποστεί.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα απαρτίζεται από τους: Αθανασιάδη, Κυριακόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κώτσιρα, Ιγκλέσιας, Μπελλόκ, Τσιλιανίδης, Μουνάφο, Καλτσάς και Μανιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ