Πάτησε κορυφή η Σίτι

Δύο γκολ ήταν αρκετά για να πάρει την νίκη η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην γηπεδούχο Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Μολις στο 3’ οι «πολιτες» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με το δυνατό σουτ του Σανέ, το οποίο πέρασε λιγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πίκφορντ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Σίτι κατάφερε να βρει δίχτυα απο εκτέλεση φάουλ. Ο Λαπόρτ πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0.

Οι προσωπικές μονομαχίες στα τελευταία λεπτά βρήκαν νικήτρια την Σίτι, αφού λίγο πριν την λήξη ο Ντε Μπράινε έβγαλε κάθετη πάσα για τον Ζεζούς, όμως το πλασέ του αρχικά αποκρούστηκε, αλλά πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Η Έβερτον έψαξε την ισοφάριση, αλλά οι «πολίτες» κλείδωσαν τη νίκη που θα την επαναφέρει στην κορυφή με 62 βαθμούς, με την Λίβερπουλ να έχει τους ίδιους βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.

Σκόρερ: 45+2′ Λαπόρτ, 90+7′ Γκαμπριέλ Ζεζούς

Κίτρινες: 73’ Φερναντίνιο, / 82’ Ζουμά

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Λαπόρτ, Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα(89’ Ντε Μπράινε), Σανέ(59’ Στέρλινγκ), Μπερνάρντο Σίλβα, Αγκουέρο

Έβερτον: Πίκφορντ, Κένι, Κιν, Ζουμά, Ντιν, Γκόμες(63’ Σίγκουρντσον), Γκεγιέ, Ντέιβις, Γουόλκοτ(80’Τοσούν ) , Μπερνάρντ(73’Ρισάρλιζον ) , Κάλβερτ-Λιούιν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ