Συνάντηση της κ Σταρακά με τον Παναιτωλικό

Η Αντιπεριφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδος και υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου, κυρία Χριστίνα Σταρακά, συναντήθηκε με τα διοικητικά μέλη της ΠΑΕ και του ΓΦΣ του Παναιτωλικού για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον Σύλλογο διότι κατατεθήκαν σχέδια που αφορούσαν  στην κατασκευή των δρόμων, ανάπλαση της πλατείας, κατασκευή θέσεων στάθμευσης . Έργα βελτίωσης της οδικής πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Emileon. Μελέτη και κατασκευή για το κλειστό γήπεδο για μπάσκετ και βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του ΓΦΣ Παναιτωλικός ζήτησε και είχε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον Σύλλογο.

Αφού ευχαρίστησαν την κ. Σταρακά για τη σημαντική συμβολή της από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στην προώθηση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Παναιτωλικού και διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων» που πρόσφατα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατέθεσαν προτάσεις για τη συμμετοχή της Δημοτικής αρχής σε περαιτέρω έργα, όπως:

– Την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο (επέκταση πεζοδρομίων στην οδό Προυσιωτίσσης, ανάπλαση της πλατείας, κατασκευή θέσεων στάθμευσης κ.α.) και την ενοποίησή του με το Δημοτικό Πάρκο, που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή.

– Έργα βελτίωσης της οδικής πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες νέοι και επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα (κακό οδόστρωμα, απουσία σήμανσης και διαγράμμισης, ελλιπής φωτισμός) από το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο.

– Τη μελέτη αξιοποίησης Δημοτικής έκτασης νοτιοανατολικά του γηπέδου Δοκιμίου, με την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ κ.α.) και γηπέδων ποδοσφαίρου, που θα στεγάσουν τις ανάγκες των Σωματείων της πόλης.

Τα παραπάνω αιτήματα θα τεθούν αναλυτικά υπόψη όλων των υποψηφίων Δημάρχων και θα ζητηθεί η δέσμευσή τους να διεκδικήσουμε από κοινού την υλοποίησή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ