Υγιεινός περίπατος στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός, που είχε έναν υγιεινό περίπατο στο Αγρίνιο, καθώς επικράτησε με 0-5 του Παναιτωλικού για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Μασούρας στο 9’, ο Χασάν στο 58’, ο Γκιλιέρμε στο 61’, ο Καμαρά στο 70’ και ο Ελαμπντελαουί στο 78’.

Χωρίς άγχος οι Πειραιώτες, οι οποίοι καθυστερούν τη στέψη του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής (Ντίας, Σολδάνο), προκειμένου να τους δει και να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά τις επιλογές του για την επόμενη χρονιά.

Το ματς

Σαφώς κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Μόλις στο 9’ προηγήθηκε με τον Μασούρα, ενώ σε 3 λεπτά στο δεύτερο μέρος οι Χασάν και Γκιλιέρμε «κλείδωσαν» το παιχνίδι.

Στο 6’ ο Αμαράλ πέρασε τον Ομάρ, που αντέδρασε άσχημα πάνω στη γραμμή της περιοχής και έπεσε στο έδαφος, ο παίκτης των γηπεδούχων σέντραρε και ο Μάζουρεκ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού με προβολή.

Στο 9’ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε σέντραρε ωραία για τον Χασάν που (από κάπως πλάγια θέση) έκανε κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει παράλληλα με την εστία, ο Μασούρας δεν μπόρεσε να σκοράρει με τη μια σε ανυπεράσπιστη εστία, αφού του έβαλε κόντρα ο αντίπαλος και με τη δεύτερη σκόραρε από κοντά για το 0-1.

Στο 25’ μετά από σέντρα του Τσιμίκα από τ’ αριστερά με το δεξί, έγινε άστοχη κεφαλιά του Φορτούνη.

Στο 32’ υπήρξε λανθασμένη απόφαση του βοηθού, που υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Ομάρ κι ενώ έβγαινε φάτσα με τον Κυριακίδη. Τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω ο Νορβηγός, ο οποίος συνέχισε τη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πάντως, είχε σταματήσει η αντίπαλη άμυνα.

Στο 45’ μετά σέντρα του Τσιμίκα και σουτ του Ποντένσε με κόντρα από την καρδιά της περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη και έκανε… τζούφιο σουτ και ο Μασούρας προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας, αλλά απομάκρυναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 50’ ο Φορτούνης από τ’ αριστερά έβγαλε μπαλιά-τρύπα για τον Χασάν που πλάσαρε ωραία τον Κυριακίδη για το 0-2.

Στο 58’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Φορτούνης βρήκε τον Ομάρ που με γεμάτο σουτ ανάγκασε τον Κυριακίδη σε ωραία επέμβαση.

Και τρία λεπτά μετά, στο 61’ μετά από ωραία σέντρα του Φορτούνη από τ’ αριστερά έπειτα από κομπίνα σε κόρνερ, ο Γκιλιέρμε με κεφαλιά (όπως και κόντρα στον Ατρόμητο) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στο 70’ ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα από τον άξονα για τον Ντίας, του οποίου την κεφαλιά απέκρουσε ο Κυριακίδης και στην επαναφορά ο Καμαρά με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για τέταρτη φορά.

Στο 78’ Ομάρ και Ντίας συνεργάστηκαν, ο Νορβηγός εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ που παρέσυρε ακόμα και τον Κυριακίδη και έκανε το 0-5.

Στο 81’ απόκρουση του Σα σε πλασέ του Μπαΐροβιτς, μετά από μπαλιά του Ντουάρτε.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή, που θα είναι και το τελευταίο του φετινό εντός έδρας και στη συνέχεια ταξιδεύει σε Λάρισα και Λαμία.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38′ λ. τρ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53′ Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66′ Καμαρά), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71′ Σολδάνο).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ