Απορρίφθηκε το αίτημα για τις τρεις ξένες στον Παναθηναϊκό

Το αίτημα που έκανε ο Παναθηναϊκός για να χρησιμοποιήσει τρεις ξένες στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών, απορρίφθηκε από την ΕΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός επειδή αγωνίζεται στην Α2 γυναικών δεν έχουν δικαίωμα να έχουν ίδιο αριθμό ξένων με τις ομάδες που συμμετέχουν στην Α1 και για αυτό είχαν κάνει αίτημα.

Πλέον στο «τριφύλλι» σκοπεύουν να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ με σκοπό να ανατραπεί η απόφαση και να αποκτήσουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τρεις ξένες για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών είναι προγραμματισμένο για την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*