Ήττες για Κ17 και Κ15 του Παναιτωλικού

Η Κ17 ομάδα του Παναιτωλικού ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 10΄ με τον Δημητρέλο στο 68΄ο Κλεισούρας διεύρυνε το δείκτη του σκορ . Οι Μπελεβώνης και Παπανικολάου έφεραν το ματς στα ίσια στο 77΄ και 79΄ . Τα καναρίνια δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας καθως ο Τσιούτσιου στο 90΄ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Φραγκούλης, Βασίλας (46’ Παπανικόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Σοροβός (69’ Λάκκας), Μπελεβώνης, Ντούλιας (46’ Αναστασόπουλος), Μουρατίδης, Τρομπούκης (25’ λ.τ. Καρατσώλης).

Η ομάδα της Κ15 του Παναιτωλικού επίσης γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τα γκολ τα δέχτηκαν στο 18΄ και 22΄. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Πάτρας (41’ Αυγέρης), Τσαμπάς, Μπαγιάτης (41’ Κοκόσης), Κουνάβας, Νικολάου, Γκρέστας (67’ Αϋφαντόπουλος), Καλογερόπουλος, Μπαρμπαγιάννης (57΄Ρουπάκης), Κόκα, Ζέκα (41’ Παπαδόπουλος).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ