Μεγάλο τρίποντο για τον Ιστορικό

Ο Πανιώνιος νίκησε την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Ο ιστορικός χρειαζόταν αυτό το «τρίποντο» για να περάσει την ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα.  Σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Μαξίμοβιτς.

Το φιλμ του αγώνα: 

 «Χλιαρό» το παιχνίδι και από τις δυο ομάδες τα πρώτα λεπτά. Καμία τους δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο και να δημιουργήσει αξιοσημείωτες φάσεις. Στο 17΄ του αγώνα ο Σέρβος χαφ του Πανιωνίου με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 νικώντας τον Μπράλιτς. 

Τρομερή ευκαιρία ισοφάρισης έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 29΄ του ματς καθώς η γυριστή κεφάλια του Μόρα, και το ριμπάουντ  του Γκόικοβιτς  ήταν άστοχα διότι η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαλέρμπ.

Η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 35΄με τον Σικάβκα, ο οποίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Λίγο ο Λευκορώσος απείλησε εκ νέου όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Ο Νούνιτς δεν πρόλαβε την πάσα του Ζίβκοβιτς και έτσι οι δυο ομάδες περάσανε στα αποδυτήρια με τον Πανιώνιο να προηγείται με 1-0.

Η ΑΕΛ μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο , είχε την κατοχή στα πόδια της αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες.  Στο 67΄ ο Ντουρμισάι «έβγαλε» στον Μπουμάλ ο οποίος έχασε το τετ-α-τετ και έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ. Η ΑΕΛ συνέχιζε να έχει την υπεροχή χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά τον Μαλέρμπ.

Στο 83΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ το οποίο λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά όμως ο Μαλέρμπ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ζίβκοβιτς.

Αμέσως μετά ο Ντουρμισάι έχασε φοβερή ευκαιρία να «ξεκαθαρίσει» το σκορ· όταν έφυγε στην αντεπίθεση, κάνοντας το σουτ – άουτ.

Ο Μόρας με κεφαλιά έβγαλε στον Κούνιτς αυτός με την σειρά του σούταρε αλλά έδιωξε ξανά ο Γάλλος κίπερ.

Μετά τα 4 λεπτά των καθυστερήσεων το ματς έληξε 1-0, με τον Ντουρμισάι να χάνει άλλη μια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό για να κάνει το 2-0 απέναντι στον Κρίστινσον.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Φατιόν, Γκόικοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς(89’ Οικονομίδης), Τσιλούλης(65’ Παπαγεωργίου), Μπουμάλ(79’ Άρσε), Ντουρμισάι

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος( 86’ Ζίζιτς), Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν(71’ Γιακιμόβσκι), Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάβκα, Νούνιτς(65’ Κούνιτς)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ