Ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον Παναιτωλικό

Για την 8η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, ο Άρης πήρε τη νίκη από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση απειλώντας πρώτος στο 4’ με το γκολ του Ντιαγκινί όμως ακυρώθηκε καθως ο Φετφατζίδης υποδείχθηκε σε θέση όφσαιντ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιαννακόπουλος πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ιντέγιε. Η ομάδα του Ένινγκ που έπαιζε για πρώτη φορά στο πάγκο εντός έδρας, άνοιξε το σκορ στο 27’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ο Παναιτωλικός που είχε δεύτερο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος. Οι Θεσσαλονικείς που είχαν αρκετά καλό ρυθμό έκαναν το 2-0 με τον Ιντέγιε να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε βελτιωμένος δείχνοντας διάθεση για γκολ. Στο 52’ ο Τίτορμος απείλησε με την κεφαλιά του Μαρσιάλ με την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι Αγρινιώτες δεν παρατούσαν τον αγώνα και πίεζαν την άμυνα των γηπεδούχων η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατίρι .

Στο 60’η ομάδα του Χάβου έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μοράρ με δεύτερη  κίτρινη καθώς έσπρωξε τον Βέλεθ. Αν και με έναν παίκτη λιγότερο ο  Παναιτωλικός δεν κατέθεσε τα όπλα . Στο 63’ οι Ντάλσιο και Λουσέρο δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν με αποτέλεσμα να μην μειώσουν το σκορ. Στο 76’ ο Γκάμα σούταρε με την Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 80’ ο Μαρσιάλ έκανε αισθητή την παρουσία του αλλά αστόχησε. Ένα λεπτό αργότερα  οι γηπεδούχοι έχασαν τριπλή ευκαιρία με τους  Ντουάρτε να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννακόπουλο στο τετ-α-τετ, ο Ιντέγε στην συνέχεια να μην μπορεί να παραβιάσει  την εστία του Παναιτωλικού με σουτ διότι κόντραρε στο κεφάλι του Λουσέρο, στην συνέχεια της φάσης ο Ντουάρτε αστόχησε με το εξωτερικό. Στις Καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπαίροβιτς  έκανε το 2-1 αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ, καθως ο Σουηδός ήταν σε αντικανονική θέση.

Πλέον ο Άρης είναι στην 8η θέση με 11 βαθμούς, ενώ Παναιτωλικός είναι προτελευταίος με 2 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Λούκας Σάσα (66’ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66’ Ντουάρτε), Γκάμα (77’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73’ Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίαζ (80’ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46’ Μιμίτο), Μαρτιάλ, Σίεστεντ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ